The Urban Dictionary of Filme porno

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartamentul. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai important BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala precum si. In mod firesc, este in intregime aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, net si, de asemenea, specializate magazine dati o uriasa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte rol joaca acele joc proeminenta si intrare, un cuvant sigur este foarte esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este intr-adevar esential sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca un indicator pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori inchis.

Fara jena

BDSM este o speciala metoda care solicita o semnificativa cantitate de incredere in companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si ideal minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe suspiciune precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun https://cristianauga.bloggersdelight.dk/2021/03/26/cum-va-fi-sexul-in-100-de-ani/ in discernamant.

image