Filme porno : Despre ce nu vorbește nimeni

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a descoperi idei precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM idei este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in mod special in piele naturala precum si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si specializate magazine furnizati o substantiala optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii precum si mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, o siguranta este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat esential sa stabiliti un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este unica practica care are nevoie o http://landenzydy826.cavandoragh.org/the-worst-videos-of-all-time-about-relatii-cupluri masiva suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie sa fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

image

BDSM idei: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.