Cele mai mari tendințe în filmul porno pe care l-am văzut în acest an

Metode pentru imbunatatirea vietii de cuplu

Indiferent daca problema este mare sau mic, exista multe puncte pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe curs. Sexuala sanatate functioneaza impreuna cu total mental, fizic, si, de asemenea, emotional sanatate si wellness. Conectarea cu partenerul, mentinerea un sanatos mod de viata, folosindu-va singur din cateva din numeroasele remarcabile auto-ajutorare produse de pe piata, si pur si simplu sa te bucuri te poate ajuta sa faci vreme momente dificile

Apreciere o placuta viata sexuala

Sex. Cuvantul poate stimula un caleidoscop de emotii. De la dragoste, placere, precum si tandrete pana la dor, stres si anxietate, precum si nemultumire - raspunsurile sunt la fel de diferite ca si experientele legate de sex. Ce este mai mult, multi indivizi cu siguranta intalnire toate aceste emotii si, multe altele unui sex viata mai multe ani.

Totusi ce este sexul, cu adevarat?

Pe un nivel, sexul este pur si simplu inca unul hormonal determinat de corp functie facut pentru a sustineti tipurile. Natural, acel ingust vedere subestimeaza complexitatea omului sexual raspuns. Pe langa fortele biochimice forte la locul de munca, experientele tale si, de asemenea, ipoteze ajutor formeaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta legata de sex, ideile despre ceea ce compune o placuta legata de sex link, precum si, parteneriat cu insotitorul sunt vital luati in considerare capacitatea dvs. de a crea si pastra o intalnire viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

Numeroase perechi gasiti este dificil sa vorbiti sex si sub cel mai eficient dintre conditii. Cand legat de sex probleme se intampla, senzatii de ranit, mila, regret, si, de asemenea, amaraciune poate opri conversatie complet. Datorita faptului ca bun interactiune este o cheie a unui sanatos relatie, stabilirea o discutie este pasul initial nu doar la mult mai buna sex viata, dar de asemenea la o legatura mai apropiata emotionala. Mai jos sunt Consultați postarea chiar aici cateva indicatii pentru abordarea acestui sensibil subiect.

Descoperiti ora potrivita pentru a chat. Exista 2 tipuri de sexuale discutii: cele pe care le aveti in camera de pat si pe care le ai in alta parte. Este perfect adecvat sa informeaza partenerul tau ceea ce simte bine in mijlocul dragostei, totusi este ideal sa astepti pana ramaneti in un extra neutru setare pentru treceti mai mare probleme, cum ar fi diferit dorinta sexuala sau orgasm probleme.

Preveniti criticati. Canapea indicii in termeni pozitivi, de exemplu, „Imi place intr-adevar ma bucur cand ma atingi de par usor in acest fel, „mai degraba decat concentrandu-se pe cele dezavantaje. Apropie-te de legata de sex problema ca o problema care trebuie rezolvata impreuna in loc de un antrenament in numire vina.

Ai inceredere pe companionul tau referitor la ajustari in corpul tau. Daca bliturile calzi va mentin ridicati-va in timpul noptii sau menopauza v-a facut de fapt vagin uscat, vorbeste cu insotitor referitor la aceste lucruri. Este mai bine ca el intelege ceea ce intr-adevar are loc spre deosebire de traduce aceste modificari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat si tu nu mai obtii o erectie doar din ideea de sex, dezvaluie-ti partener exact cum sa stimuleaza pe tine spre deosebire de lasa-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a trezi te mai.

Fii veridic. Poti presupune ca protejezi sentimentele tau senzatii prin falsificare un punct culminant, totusi in realitate sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de testare pe cat este de a vorbi despre orice sexual problema, problema grad creste imediat ce problema este ingropata sub ani de minciuni, durere, si, de asemenea, resentiment.

Utilizarea auto-ajutorului strategii

Tratarea cu legat de sex probleme este mai putin complicat acum decat vreodata. Revolutionare medicamente si expert sex terapeuti exista daca le solicitati. Totusi puteti puteti aveti capacitatea de a remediati mic sexual probleme facand cateva modificari in relatii sexuale stil. Mai jos sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca acasa.

image

Educa singur. intr-un mod ar dori sa fie atins. Acest lucru va va va va oferi o mai buna senzatie de cat de mult presiune, de la usor catre firma, ar trebui utilizati.

Incercati diverse setari. Infiintare un repertoriu de diferite sexuale pozitii nu numai include rata dobanzii pentru a face dragoste, inca poate si ajutor scapa de probleme. De exemplu, marit entuziasm la punctul G care are loc cand un tip isi intra insotitorul din spate poate ajuta femeia sa ajunga punctul culminant.

Noteaza visele tale. Acest antrenament va poate va ajuta va descoperiti posibil activitati pe care credeti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau partenerul dvs. Incearca gandindu-te o experienta sau un film care te-a emotionat si dupa aceea iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in special la indemana pentru persoane cu redus dorinta.