Acesta este creierul tău despre relații cupluri

Cele mai populare filme sexy din istorie

Toate aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, activati, si, de asemenea pentru a impinge marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire ultimul definitie a porno: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, precum si pe film, teste din exterior limite ale ambiguitatii - mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata sugerat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol scurt de imbracaminte cateva mai mare, sau mai scurt, decat gasit in un vizitator viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un evidentiat cuvant sau fraza sugerand nespus, de asemenea neintentionat semnificatie. La fel de cu siguranta, in unele cazuri este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau imita afectiune sub pitoresc, delicios iluminare.

Toate din ceea ce inseamna spune ca selectarea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte de mancare si rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex precum si fermecator vise, le descopera. Cate spectatori vizionat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt initial favorit stea a aparut in un bikini, folosit ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista acumuleaza cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau actrita in un rol care indeplinit sau schimbat audienta asteptari, sau doar capturat minute de frumusete, entuziasm sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Dar fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

image

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta listare numai prin central tema - si anume, ca specific dorinta ramane suprimat, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, daca nu la fel psihologic si, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori pe planeta a descrie un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de dezastru ca poate doar pleca in sexual licentiune. conflict cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede eficiente si, de asemenea film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de omonim copicats si imitatori (varsare litere in numele http://trevorpaae039.simplesite.com/448850476 ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) creat a in intreaga lume traditie din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete calatorit globul, copulat uimitor, anonim parteneri si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" societate. Dar, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest front runner franchise nu compus de genuine Emmanuelle Arsan dar ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) furnizat titlul personalitate companie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, constand din original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din eternitate (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si, de asemenea durabilitate, intr-o perioada de stiinta, si, de asemenea abundenta. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar majoritatea ele distinct precum si gandite in propriul inseamna. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o superioara adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan criterii, inca sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne portretizat aceste acte cu Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si dirijat acest fenomenal film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) vanduta in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de robie pentru aceasta femeie ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda si, de asemenea extra extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila referitoare la anterior precum si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte planificat si dezvoltarea momente esential pentru viata lor emotionala.