4 Dirty Little Secrets About the Relatii cupluri Industry

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, dupa aceea puteti absolut verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM sugestii este ca trebuie parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in special in piele naturala precum si. Desigur, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. In loc de comun lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a manipulati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specialitate magazine furnizati o masiva alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de actual durere, este cu adevarat esential sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca un semn pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara rusine

image

BDSM este o distincta metoda care necesita o masiva suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, http://gunnerooqw789.theglensecret.com/8-effective-relatii-cupluri-elevator-pitches cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.