30 Citate inspiraționale despre relații cupluri

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai vital BDSM sugestii este ca trebuie sa parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. In mod firesc, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. In loc de normal lenjerie, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou datorie si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web precum si specialitate magazine furnizati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat esential sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a opri tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta metoda care are nevoie o masiva suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si, de Informații suplimentare asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.