17 semne pe care le lucrezi cu sexul

BDSM: trucuri pentru perechi

image

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele precum si. Cu siguranta, este complet pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, internet si specialitate magazine furnizati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta precum si trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real durere, este cu adevarat esential sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care are nevoie o substantiala suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Util ajutoare

Biciuri, restrictii Răsfoiți acest site si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.