15 Tendințe viitoare despre film porno

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi recomandari si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai important BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele precum si. Evident, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet si specialitate magazine dati o mare optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi precum si redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele utilizare dominanta si, de asemenea, trimitere, o siguranta este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de real disconfort, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs ar putea fi adesea legat.

Fara rusine

BDSM este unica tehnica care necesita o masiva cantitate de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe suspiciune precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Util asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Faceți clic pentru sursă Cu soapta liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.