11 moduri creative de a scrie despre relațiile cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

image

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala precum si. In mod firesc, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Mai degraba decat comun lenjerie, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net si specialitate magazine oferiti o mare alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este cu adevarat important sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara rusine

BDSM este unica metoda care are nevoie o masiva suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Sfaturi utile Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.