10 secrete despre sex pe care le puteți învăța de la televizor

Preludiu: Sugestii pentru a condimenta viata de cuplu

Exista o multime de moduri de a fi intim cu companion, preludii este una. Sex experti sustinere ca preludiu are abilitatea de a va conduce la un mai profund sentiment al cine esti si, de asemenea, ceea ce alege sexual. Cu cat chiar mai mult va contactati legat de sex, cu atat mai confortabil amandoi va ramane in impartasind fanteziile, nevoile, si asa mai departe. Astfel, ne-am am luat in considerare noteaza cateva inseamna poti avea cel mai eficient preludiu.

Prelucrare este ceva pe care noi deseori tindem sa uitam uneori inca este o parte vitala a actului sexual. Pentru femei, le da timp pentru a „incalzi” pana si, de asemenea, intra in starea dispozitie. Acesta de asemenea le permite sa ajunga orgasm mult mai mult regulat.

Numeroase baieti sunt nu sunt constienti dar tipic sanatos si echilibrat barbat dureaza aprox. 5 minute inainte ajungerea climax in timp ce obisnuit sanatos si echilibrat femeie poate lua ca cat 17 minute pentru a ajunge punctul culminant. Aceasta se numeste climax gol.

Asumati-va in afara dormitorului

Cel mai important, best activitate sexuala rutina nu ar trebui incepe in camera de pat. Poate incepe cu incet, sarutari intime precum si atingandu-se reciproc in camera de zi facandu-va inseamna a face sex cu drepturi depline pe pat.

Trimiteti-le text un ceva

Sextingul poate fi o fierbinte tip de preludiu, in special atunci cand consta in tachinarea partenerului dincolo a afisarii. Permiteti companionului stiti ceea ce cel mai probabil sa le faceti sau ceea ce doriti sa va faca. Lasati-i imaginati mici scene in capul lor si, de asemenea, acestea vor cu siguranta toate prea incantat sa obtine casa pentru ultimul showdown de sunt deja activat cu toate textele.

Trimite-le un sufocant imagine

Necurat vorbirea este calda! Cu toate acestea o fotografie poate lasa mult mult mai putin pentru imaginatie creativa. Revendica partenerul se bucura de ea cand ii trimiti o atractiva poza tine. De ce abtine de la a face exact ca atunci cand te afli in starea de spirit? Set starea sufleteasca trimitandu-le o atractiva poza cu dvs. sau ceea ce cu siguranta imbracati in seara si lasati restului restului sa vorbeasca.

Purtati dvs. preferat lenjerie

Acest lucru va va intra util daca intentionati sa folosind anterior pointer. Chiar daca nu aveti nicio scop de a va trimite insotitorului un atractiv selfie, atractiv lenjerie intima va orice fel de zi va pune in dispozitia si spori dvs. foarte proprii anticipare din ce de ce poate veni mai tarziu acea noapte.

Obtineti util, totusi nu prea mult

Multi oameni crede preludii inseamna senzatie si preludiu Accesați acest site doar. S-ar putea ar putea fi timpul sa luminati-va pe cont propriu pe la fel ca preludiu poate indica o multime de diverse lucruri de asemenea. Permiteti-va sarutarile, atingerile precum si rontai educati pe amandoi cum tentant activitatea sexuala poate obtine si apoi lasa sa-ti conduca drumul la sex.

Obtineti Spatiul Gata pentru sex

O multime de indivizi au aceasta viziune-tunel capacitate la zero in ceea ce fac si, de asemenea, Femei au tendinta sa obtine distras usor prin mediul si acel lista a puncte care trebuie sa fie realizate.

Daca o intampinati-o in camera de pat, puneti timpul pentru a scapati de dezordine, ingrijiti cearsafurile, obtineti spalarea, precum si in mod normal ordona casa.

Niciodata niciodata raneste sa sa stabileasca scena. Coborati luminile, aprindeti o lumanare, activati unele muzica sau cel putin, opreste YouTube.

Ia-ti timpul dezbracandu-te

Daca alegeti activitate sexuala doamne place, tineti minte ca este chiar mai mult sexy si, de asemenea, interesant daca va luati timpul peeling off straturile de imbracaminte.

Da, poate fi greu sa ritm pe cont propriu cand intentionezi sa obtii ochii tai toate peste corpul ei.

image

Ea va pretui anticiparea care vine de-a lungul cu eliminarea unuia articol scurt de imbracaminte de fiecare data si, de asemenea, atentia pe care o oferta corpul ei in timp ce face acest lucru.

Elimina tricoul si mangaie-i pe umeri si, pe brate. Trage pantalonii ei, treptat, si, de asemenea, saruta sau atinge-i picioarele si, picioarele superioare la fel ca tine. Indeparteaza sutienul ei si, de asemenea, atinge busturi. Efectueaza chilotii precum si ... ai ideea.

Faceti clitorisul La fel de Puncte G pe locuri pe traseu, nu Inceput Factori

Nu mama preda sa nu consumi desert inainte de cina ?

Clitorisul precum si Punctul G sunt necesare puncte pentru intelege pe corpul unei femei, totusi preludii trebuie niciodata incepe aici .

Prelucrare inainte sexul este totul despre indemnandu-l sa o obtine incalzit precum si pregatit. Scufundarea direct in clitoris stimulare sau punct G excitare pur si simplu nu functioneaza daca nu este la cel mai putin partial excitat deja.

Reduceti-l in jos, Construiti Anticipare

Obtinerea un pic mai mult extins cu sugestie trei peste, reducerea este ceva care poate functiona minuni pentru preludii initiative, si acesta este unul dintre activitate sexuala sfaturi pentru barbati care pot fi cel mai semnificativ lupta.

Da, esti incantat, prin urmare este ea, totusi totusi vrei construiesti ceva exceptional vital pentru experienta total legat de sex: anticipator satisfactie. Incetinirea rularii dvs. este cel mai simplu mod de a face acest lucru.

Nu Fiti-va frica Pentru a pune Intrebari

Scopul tau este sa-l excita, totusi daca te lupti cu determinarea ce ii place ii place, pur si simplu intreaba.

Cele mai multe femeilor apreciaza direct preocupari; ii arata ca intentionezi sa-i multumesti metoda ca ea astfel incat sa fie multumita, si asta poate fi o pornire pe toate pe cont propriu.

Nu permite intrebari sa fie adolescent. Puneti unele credute direct in ele, sau faceti uz de realitate de care aveti nevoie sfaturi ca o sansa de a infuza niste discutii necurate.